Zdjęć we wszystkich kategoriach: 14,036
Liczba wyświetleń wszystkich obrazów: 11,130,007
Liczba wyświetleń wszystkich obrazów: 11,130,007
4011
128
269
623
636
806
819
834
1439
1567
1709
1728
2027
2085
2261
2675
2693
2715
2772
2807
2770
2811
2813
2806
2864
2902
1583
1442
1581
2678
2699
2700
2709
2711
2714
2728
2746
2758
2759
2765
2882
2877
2876
2822
2805
2796
2795
2983
2987
3028
3034
3050
3063
3067
3072
3074
3126
3150
4343
4496
4703
5684
5695
5696
5767
6036
6204
7037
7284
7350
7357
7464
7527
7794
7851
7965
7977
7983
7471
7617
7958
7984
8233
8256
8266
8283
8290
8358
8371
8389
8499
8504
8533
8601
8912
4821
8394
8399
8406
2704
7343
206
9477
9762
9803
9855
10114
10128
10129
10132
10195
10212
10256
10769
11476
11960
12106
12497
12584
12716
13031
14495
15018
15190
Informacja o zdjęciu
Opis
16.09.2016 | Luxembourg | Traxx typu P140 AC1 jeżdżący dla CFL Cargo oczekuje odjazdu ze stacji początkowej jako pociąg regionalny relacji Luxembourg - Rodange.
Data
niedziela, 02, październik 2016
Odsłon
680
Ocena
3.00 (3 Głosów)
Rozmiar pliku
239.46 KB (640 x 451 px)
Autor
Rozmiar oryginalnego zdjęcia
445.47 KB (1280 x 902 px)
Dane EXIF
Marka sprzętu
SONY
Model aparatu
ILCA-68
Czas naświetlania
1/160 sekundy
Wartość F przysłony
F14
Tryb naświetlania
Ręczny
Wartość ISO
400
Ogniskowa
28 mm
Ocena zdjęcia
Zdjęć we wszystkich kategoriach: 14,036
Komentarze do tego zdjęcia
Peronówka jak peronówka, do tego ucięta krawędź peronu i leci w prawo. Pozostawiam bez oceny żeby nie zaniżać średniej ;)
Raz że krzywo dwa że ciasno bez pomysłu na kadr. Obróbka szczególnie te łuny dookoła obiektów nie wyglądają dobrze. Z mojej strony tylko 3
Zdjęcie bardziej jako ciekawostka pokazująca różnorodność taboru.
Fakt szału to nie robi.
Jako ciekawostka-tak
dlatego pozostawię bez oceny
Opinia jak wyżej i taka też ocena. Ciekawostka ciekawostką ale jeśli miałeś możliwość zrobienia zdjęcia tak jak tutaj to można było się bardziej przyłożyć. 3-
Wyprostować można było. Opinia jak wyżej, od siebie dodam, że można było też spróbować pokazać trochę stacji, a nie skupiać się wyłącznie na składzie. 3.